6903 10 00 Retorty, tygle, mufle, dysze, korki, podpory, tygle probiercze do kupelacji, przewody, rury, osłony i pręty i pozostałe wyroby ceramiczne, ogniotrwałe, zawierające > 50% masy grafitu lub innych postaci węgla, lub mieszaniny tych produktów (z wył. cegieł, płyt, bloków i podobnych wyrobów ceramicznych konstrukcyjnych)
Kod CN 6903 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 23.20.14.0 - Wyroby ogniotrwałe niewypalane i pozostałe ogniotrwałe wyroby ceramiczne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8408 20 10 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), do montażu przemysłowego w: ciągnikach kierowanych przez pieszego objętych podpozycją 8701 10; pojazdach mechanicznych objętych pozycją 8703; pojazdach mechanicznych objętych pozycją 8704 z silnikiem o pojemności < 2.500 cm³ i pojazdach mechanicznych objętych pozycją 8705
-
Kod CN: 0705 29 00 - Cykoria (z wył. cykorii warzywnej), świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0204 22 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7009 91 00 - Lustra, bez ram (z wył. lusterek wstecznych do pojazdów, optycznych, luster obrobionych optycznie, mających więcej niż 100 lat)
-
Kod CN: 8406 - Turbiny na parę wodną i turbiny na inne rodzaje pary; ich części
-
Kod CN: 2208 90 77 - Napoje spirytusowe, w pojemnikach o objętości > 2 litry (z wył. napojów spirytusowych otrzymanych przez destylację wina z winogron lub wytłoków z winogron, whisky, rumu i pozostałych napojów spirytusowych otrzymanych przez destylację sfermentowanych produktów z trzciny cukrowej, ginu i ginu geneva, arrack, wódki, likierów i kordiałów, ouzo, napojów spirytusowych destylowanych z owoców i Tequili)
-
Kod CN: 8207 50 70 - Narzędzia do wiercenia metalu, wymienne, z częścią roboczą z materiału innego niż cermetale, diamenty lub z diamentów spiekanych lub ze stali szybkotnącej (z wył. do gwintowania otworów)
-
Kod CN: 2008 20 90 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, ani cukru
-
Kod CN: 2009 50 90 - Sok pomidorowy, o zawartości suchego ekstraktu < 7% masy, niesfermentowany (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 1604 12 - Śledzie przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)