6911 10 00 Zastawy stołowe i naczynia kuchenne, z porcelany, również chińskiej (z wył. artykułów dekoracyjnych, garnków, słojów i podobnych wyrobów, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, młynków do kawy i przypraw z ceramicznymi zasobnikami i z elementami roboczymi z metalu)
Kod CN 6911 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 23.41.11.0 - Zastawy stołowe, naczynia kuchenne oraz pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i toaletowe, z porcelany lub porcelany chińskiej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8905 10 10 - Pogłębiarki pełnomorskie
-
Kod CN: 7224 90 02 - Półprodukty ze stali narzędziowej
-
Kod CN: 8416 10 90 - Palniki piecowe na paliwo ciekłe (z wył. z wbudowanym automatycznym urządzeniem sterującym)
-
Kod CN: 6006 41 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z włókien sztucznych, niebielone lub bielone (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, tych zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 6804 23 00 - Kamienie młyńskie, kamienie szlifierskie, ściernice i podobne, bez opraw, do ostrzenia, polerowania, obciągania lub cięcia, z kamienia naturalnego (z wył. z naturalnych scalonych materiałów ściernych lub z ceramiki, perfumowanych pumeksów, ręcznych kamieni do ostrzenia lub polerowania i ściernic, w szczególności do stomatologicznych urządzeń borujących)
-
Kod CN: 0406 90 25 - Tilsit (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 7304 22 00 - Rura płuczkowa, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, ze stali nierdzewnej
-
Kod CN: 0307 - Mięczaki, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; mięczaki wędzone, nawet w skorupach, nawet gotowane przed lub w trakcie procesu wędzenia; mąki, mączki i granulki z mięczaków, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 2813 90 10 - Siarczki fosforu, w tym techniczny trisiarczek fosforu
-
Kod CN: 1604 19 97 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. ryb mielonych oraz łososi, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli, węgorze, płetw rekina, ryb z gatunku Euthynnus spp., Orcynopsis unicolor, dorszy, czerniaka, morszczuka i widłaka, nintaja i rdzawca; filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)