7001 00 99 Masa szklana (z wył. szkła optycznego)
Kod CN 7001 00 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 23.19.11.0 - Szkło w masie, w postaci kulek (z wyłączeniem mikrokulek), prętów lub rur, nieobrobione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8113 00 90 - Artykuły z cermetali, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4503 90 00 - Artykuły z korka naturalnego (z wył. korka w postaci prostokątnych lub kwadratowych bloków, płyt, arkuszy lub pasów, korków i zatyczek, obuwia i jego części, wkładek, nawet wyjmowanych, nakryć głowy i ich części, przybitek do nabojów śrutowych i kulowych, zabawek, gier i artykułów sportowych, i ich części)
-
Kod CN: 5515 11 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi wiskozowymi, zadrukowane
-
Kod CN: 7019 19 10 - Taśmy przędzy i przędza, z włókien ciągłych szklanych (z wył. nici szklanych ciętych, o długości <= 50 mm i niedoprzędów)
-
Kod CN: 3901 40 00 - Kopolimery etyleno-alfa-olefin, o gęstości mniejszej niż 0,94, w formach podstawowych
-
Kod CN: 0711 - Warzywa, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 4001 - Kauczuk naturalny, balata, gutaperka, guayule, chicle i podobne żywice naturalne, w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach
-
Kod CN: 7208 51 20 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości > 15 mm, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 2205 10 10 - Wermut i pozostałe wina ze świeżych winogron aromatyzowane roślinami lub substancjami aromatycznymi, w pojemnikach o objętości <= 2 litry, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 18% obj.
-
Kod CN: 0406 90 18 - Fromage fribourgeois, Vacherin Mont d''Or and Tête de Moine (z wył. tartych lub proszkowanych i do przetworzenia)