7116 10 00 Artykuły z pereł naturalnych lub hodowlanych, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN 7116 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 32.12.14.0 - Pozostałe wyroby wykonane z metali szlachetnych; wyroby z pereł naturalnych lub hodowlanych, kamieni szlachetnych lub półszlachetnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4802 55 - Papier i tektura, niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w zwojach dowolnego rozmiaru, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym, lub w którym <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, o gramaturze >= 40 g/m², ale < 150 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2202 99 19 - Napoje bezalkoholowe, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących (z wył. wody, soków owocowych lub warzywnych, piwa i napojów na bazie soi lub orzechów objętych działem 8, zbóż objętych działem 10 lub nasion objętych działem 12)
-
Kod CN: 2826 - Fluorki; fluorokrzemiany, fluorogliniany i pozostałe złożone sole fluorowe (z wył. nieorganicznych lub organicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 2208 90 78 - Napoje spirytusowe, w pojemnikach o objętości > 2 litry (z wył. wódek, likierów i kordiałów, i ouzo)
-
Kod CN: 6204 44 00 - Suknie z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i halek)
-
Kod CN: 3805 - Terpentyna balsamiczna, ekstrakcyjna lub siarczanowa oraz pozostałe oleje terpenowe produkowane w wyniku destylacji lub innej obróbki drzew iglastych; surowy dipenten; terpentyna posiarczynowa i pozostały surowy paracymen; olejek sosnowy zawierający alfa terpinol jako główny składnik
-
Kod CN: 0305 52 00 - Tilapie (Oreochromis spp.), sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorze (Anguilla spp.), okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 2204 29 93 - Wina białe nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, z ChNP lub ChOG (inne niż wina musujące i pół-musujące)
-
Kod CN: 8452 21 00 - Maszyny do szycia automatyczne, typu przemysłowego
-
Kod CN: 0207 60 91 - Wątróbki z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone