7202 41 10 Żelazochrom, zawierający > 4% masy, ale <= 6% masy węgla
Kod CN 7202 41 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4104 11 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
-
Kod CN: 9020 00 00 - Aparaty do oddychania oraz maski gazowe (z wył. masek ochronnych nieposiadających ani części mechanicznych, ani wymiennych filtrów, i aparatury do sztucznego oddychania lub pozostałych respiratorów terapeutycznych)
-
Kod CN: 7304 51 18 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, bez szwu, o okrągłym przekroju poprzecznym, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, ciągnione na zimno lub walcowane na zimno, proste i o jednolitej grubości ścianki, zawierającej >= 0,9%, ale <= 1,15% masy węgla, >= 0,5%, ale <= 2% masy chromu oraz, jeżeli jest obecny, <= 0,5% masy molibdenu, o długości > 0,5 m (z wył. wyrobów objętych podpozycjami od 7304 19 do 7304 29)
-
Kod CN: 7227 90 - Sztaby i pręty, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, walcowane na gorąco, w nieregularnych kręgach (z wył. ze stali szybkotnącej lub ze stali krzemowo-manganowej)
-
Kod CN: 0304 49 50 - Filety z karmazynów (Sebastes spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: DZIAŁ 15 - TŁUSZCZE I OLEJE POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO ORAZ PRODUKTY ICH ROZKŁADU; GOTOWE TŁUSZCZE JADALNE; WOSKI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO
-
Kod CN: 2805 19 90 - Metale alkaliczne (z wył. sodu)
-
Kod CN: DZIAŁ 7 - WARZYWA ORAZ NIEKTÓRE KORZENIE I BULWY, JADALNE
-
Kod CN: 8214 - Artykuły nożownicze, np. maszynki do strzyżenia włosów, tasaki rzeźnicze lub kuchenne, noże do siekania i mielenia mięsa, noże do papieru, gdzie indziej niesklasyfikowane, z metalu nieszlachetnego; zestawy i akcesoria do manicure lub pedicure, włączając pilniki do paznokci, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 0207 60 10 - Kawałki bez kości z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone