7208 40 00 Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, z wzorami wypukłymi powstałymi w procesie walcowania
Kod CN 7208 40 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.31.0 - Wyroby płaskie walcowane na gorąco, o szerokości >= 600 mm, ze stali niestopowej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4407 29 98 - Drewno tropikalne, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm (z wył. struganego, szlifowanego, łączonego stykowo i abura, afrormosia, akacji afrykańskiej, ako, alan, andiroba, aningré, avodiré, azobé, balau, bossé ciemne, bossé jasne, cativo, cedr, dabema, dibétou, doussié, framiré, freijo, fromager, fuma, geronggang, ilomba, ipé, jaboty, jelutong, jequitiba, jongkong, kapur, kempas, keruing, kosipo, kotibé, koto, limba, louro, maçaranduba, makoré, mandioqueira, mansonia, mengkulang, merawan, merbau, merpauh, mersawa, moabi, niangon, nyatoh, obeche, okoumé, onzabili, orey, ovengkol, ozigo, padauk, paldao, palisandera z Gwatemali, palisandera z Para, palisandera z Rio, palisandera z Rose, pau amarelo, pau marfim, pulai, punah, quaruba, ramin, sapelli, saqui-saqui, sepetir, sipo, sucupira, suren, tauari, teak, tiama, tola, viroli, białego lauan, białego meranti, białego seraya i żółtego meranti)
-
Kod CN: 2309 90 91 - Wysłodki buraczane z dodatkiem melasy, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt
-
Kod CN: 2921 44 00 - Difenyloamina i jej pochodne; jej sole
-
Kod CN: 3824 99 25 - Pirolignity, np. wapnia; surowy winian wapnia, surowy cytrynian wapnia
-
Kod CN: 2306 20 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion lnu
-
Kod CN: 2009 69 79 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 30, ale <= 67 w 20°C, o wartości > 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. zagęszczonego lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2009 50 10 - Sok pomidorowy, o zawartości suchego ekstraktu < 7% masy, niesfermentowany, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0805 40 00 - Grejpfruty, włącznie z pomelo, świeże lub suszone
-
Kod CN: 2308 00 11 - Wytłoki winogron, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt, nawet w postaci granulek, o całkowitej masowej mocy alkoholu <= 4,3% mas. i zawartości suchej substancji >= 40% masy
-
Kod CN: 0403 90 11 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu oraz aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)