7209 26 90 Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości > 1 mm, ale < 3 mm (z wył. elektrotechnicznych)
Kod CN 7209 26 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.41.0 - Wyroby płaskie walcowane na zimno o szerokości >= 600 mm, ze stali niestopowej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0204 50 79 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, zamrożone
-
Kod CN: 5810 92 - Hafty z włókien chemicznych na podłożu materiału włókienniczego, w sztukach, paskach lub motywach (z wył. haftów bez widocznego podłoża)
-
Kod CN: 8538 - Części nadające się wyłącznie lub głównie do stosowania z urządzeniami objętymi pozycją 8535, 8536 lub 8537, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3917 31 00 - Giętkie rury, przewody i węże, z tworzyw sztucznych, o minimalnym ciśnieniu rozrywającym 27,6 MPa
-
Kod CN: 8466 92 - Części i akcesoria do obrabiarek do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0305 63 00 - Sardela "Engraulis spp.", solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN: 8424 89 70 - Urządzenia mechaniczne, obsługiwane ręcznie lub inaczej, do rozrzucania, rozpraszania lub rozpylania cieczy lub proszków, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7202 99 30 - Żelazokrzemomagnez
-
Kod CN: 0207 44 10 - Kawałki bez kości z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0208 10 10 - Mięso i jadalne podroby z królików domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone