7209 28 90 Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości < 0,5 mm (z wył. elektrotechnicznych)
Kod CN 7209 28 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.41.0 - Wyroby płaskie walcowane na zimno o szerokości >= 600 mm, ze stali niestopowej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9504 90 10 - Zestawy elektrycznych samochodów wyścigowych, o charakterze gier ze współzawodnictwem
-
Kod CN: 6002 40 00 - Dzianiny o szerokości <= 30 cm, zawierające >= 5% masy przędzy elastomerowej (z wył. zawierających nitkę gumową, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 3215 - Farba drukarska, atrament do pisania, tusz kreślarski i pozostałe atramenty, nawet stężone lub stałe
-
Kod CN: 4821 - Etykiety wszelkich rodzajów z papieru lub tektury, nawet zadrukowane
-
Kod CN: 2810 00 90 - Tlenki boru i kwasy borowe (z wył. tritlenku boru)
-
Kod CN: 8450 11 11 - Maszyny pralnicze, ładowane od frontu, w pełni automatyczne, typu domowego lub profesjonalnego, o pojemności jednorazowej <= 6 kg suchej bielizny
-
Kod CN: 8419 89 10 - Chłodnie kominowe i podobne instalacje do chłodzenia bezpośredniego (bez ścianki oddzielającej) za pomocą wody przepływającej w obiegu zamkniętym
-
Kod CN: 1104 29 81 - Ziarna pszenicy krojone, śrutowane lub obrobione inaczej (z wył. miażdżonych, płatkowanych, mąki, granulek, łuszczonych, perełkowanych i nie obrobionych inaczej jak śrutowanie)
-
Kod CN: 7214 20 00 - Sztaby i pręty z żeliwa lub stali niestopowej, posiadające wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania
-
Kod CN: 2009 90 41 - Mieszanki soków owoców cytrusowych i soku ananasowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)