7211 14 00 Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 4,75 mm (z wył. tzw. wyrobów "szerokich płaskich")
Kod CN 7211 14 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.32.0 - Wyroby płaskie walcowane na gorąco, o szerokości < 600 mm, ze stali niestopowej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7228 60 80 - Sztaby i pręty, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, gięte na zimno lub wykończone na zimno, i obrabiane więcej, lub gięte na gorąco i obrabiane więcej, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. ze stali szybkotnącej, ze stali krzemowo-manganowej, stali narzędziowej, półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 7409 39 00 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości > 0,15 mm, ze stopów miedzi z cyną (brąz), nie w zwojach (z wył. jednolitych siatek i izolowanych przewodów taśmowych)
-
Kod CN: 0908 22 00 - Kwiat muszkatołowy, rozgniatany lub mielony
-
Kod CN: 8471 - Maszyny do automatycznego przetwarzania danych i urządzenia do nich; czytniki magnetyczne lub optyczne, maszyny do przenoszenia danych w postaci zakodowanej na nośniki danych oraz maszyny do przetwarzania takich danych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8440 10 20 - Maszyny zbierające introligatorskie
-
Kod CN: 1107 10 11 - Słód z pszenicy, w postaci mąki (z wył. palonego)
-
Kod CN: 8802 60 - Statki kosmiczne, włączając sztuczne satelity oraz stacje orbitalne i pojazdy nośne statków kosmicznych
-
Kod CN: 2501 00 51 - Sól, denaturowana lub do celów przemysłowych, włącznie z oczyszczaniem (z wył. do przeróbki chemicznej lub do konserwowania lub przygotowania artykułów spożywczych dla ludzi lub zwierząt)
-
Kod CN: 8102 97 00 - Odpady i złom molibdenu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających molibden)
-
Kod CN: 0207 44 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone