7212 50 Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte (z wył. powleczonych lub pokrytych cyną, cynkiem, malowanych, lakierowanych lub powleczonych tworzywami sztucznymi)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0204 41 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), zamrożone
-
Kod CN: 3925 90 80 - Elementy strukturalne do stosowania w podłogach, ścianach lub przepierzeniach, sufitach lub dachach, rynny i ich wyposażenia, balkony, balustrady, ogrodzenia, bramy i podobne bariery, duże regały do składania i ustawiania na stałe, w sklepach, pracowniach, magazynach, itp., ozdobne elementy architektoniczne, wyposażenia i podobne wyroby przewidziane do stałego zainstalowania w/lub na budynkach, z tworzyw sztucznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8514 90 30 - Części elektrycznych pieców do produkcji obwodów drukowanych objętych pozycją 8514 30 20
-
Kod CN: 0710 80 70 - Pomidory, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 3403 91 00 - Preparaty do natłuszczania materiałów włókienniczych, skóry wyprawionej, skór futerkowych lub pozostałych materiałów, niezawierające olejów ropy naftowej lub olejów otrzymanych z minerałów bitumicznych
-
Kod CN: 2309 90 96 - Preparaty, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt, niezawierające skrobi, glukozy, syropu glukozowego, maltodekstryny lub syropu z maltodekstryny, ani produktów mlecznych (z wył. karmy dla psów lub kotów, pakowanej do sprzedaży detalicznej, roztworów z ryb lub ssaków morskich, pozostałości z produkcji skrobi z kukurydzy, spełniających wymagania określone w uwadze dodatkowej 5 do działu 23, wysłodków buraczanych z dodatkiem melasy i przedmieszek)
-
Kod CN: 0403 10 99 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego > 6% masy (z wył. w postaci stałej)
-
Kod CN: 0305 44 - Tilapia (Oreochromis spp.), sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowate (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), węgorze (Anguilla spp.), okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN: 5512 91 00 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, niebielone lub bielone (z wył. z włókien odcinkowych akrylowych, modakrylowych lub poliestrowych)
-
Kod CN: 3912 90 10 - Estry celulozy, w formach podstawowych