7212 50 20 Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte tlenkiem chromu lub chromem i tlenkami chromu (z wył. lakierowanych)
Kod CN 7212 50 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.32.20.0 - WYROBY WALCOWANE PŁASKIE ZE STALI, NIEOBROBIONE WIĘCEJ NIŻ WALCOWANE NA ZIMNO, O SZEROKOŚCI < 600 MM, PLATEROWANE, POWLECZONE LUB POKRYTE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9003 90 00 - Części oprawek do okularów, okularów ochronnych i tym podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2007 99 50 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 13%, ale <= 30% masy (z wył. takich przetworów otrzymanych z owoców cytrusowych i przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 8111 00 - Mangan i artykuły z manganu, gdzie indziej niesklasyfikowane, odpady i złom manganu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających mangan)
-
Kod CN: 8479 30 - Prasy do produkcji płyt wiórowych lub budowlanych płyt pilśniowych z drewna lub innych zdrewniałych materiałów oraz pozostałe maszyny do przerobu drewna lub korka (z wył. suszarek, pistoletów natryskowych i podobnych oraz obrabiarek)
-
Kod CN: 0704 - Kapusty, kalafiory, kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3920 30 00 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych polimerów styrenu, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 0303 46 90 - Tuńczyk południowy (makoja) "Thunnus maccoyii", zamrożony (z wył. do przemysłowego przetwarzania lub zakonserwowania)
-
Kod CN: 2009 89 97 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C (z wył. mieszanek i z dodatkiem cukru lub alkoholu)
-
Kod CN: 7312 10 89 - Liny i kable, włącznie z zamkniętymi, z żeliwa lub stali innej niż nierdzewna, z maksymalnym wymiarem przekroju poprzecznego > 48 mm, niepokryte lub tylko powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. izolowanych elektrycznie drutu ogrodzeniowego i drutu kolczastego)
-
Kod CN: 0304 51 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów), świeże lub schłodzone