7219 13 10 Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach, o grubości >= 3 mm, ale < 4,75 mm, zawierające >= 2,5 % masy niklu
Kod CN 7219 13 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.33.0 - Wyroby płaskie walcowane na gorąco, o szerokości >= 600 mm, ze stali nierdzewnej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0201 20 20 - Ćwierci „kompensowane” z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5403 31 00 - Nitka pojedyncza z włókna wiskozowego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów, nieskręcona lub o skręcie <= 120 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie)
-
Kod CN: 8531 10 30 - Aparatura przeciwwłamaniowa, przeciwpożarowa oraz inna podobna, w rodzaju stosowanej w obiektach budowlanych
-
Kod CN: 2905 14 - Butanole (z wył. butan-1-ol (alkohol n-butylowy))
-
Kod CN: 2915 11 00 - Kwas mrówkowy
-
Kod CN: 6004 90 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, zawierające >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej lub tylko nitkę gumową (z wył. dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 6106 90 50 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z lnu lub ramii, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
-
Kod CN: 8471 70 30 - Urządzenia pamięci dyskowej, do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, optyczne, włączając magnetooptyczne "np. sterowniki CD-ROM" (z wył. urządzeń pamięci centralnej)
-
Kod CN: 0308 12 00 - Ogórki morskie (Stichopus japonicus, Holothurioidea), zamrożone
-
Kod CN: 2009 89 86 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. zawierającego alkohol, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek, żurawin, i z gruszek)