7219 22 90 Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach, o grubości >= 4,75 mm, ale <= 10 mm, zawierające < 2,5 % masy niklu
Kod CN 7219 22 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.33.0 - Wyroby płaskie walcowane na gorąco, o szerokości >= 600 mm, ze stali nierdzewnej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3806 30 00 - Żywice estrowe
-
Kod CN: 8506 50 - Ogniwa i baterie galwaniczne, litowe (z wył. zużytych)
-
Kod CN: 7604 10 - Sztaby, pręty i kształtowniki, z aluminium niestopowego, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 0302 35 19 - Tuńczyk błękitnopłetwy atlantycki (Thunnus thynnus), świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 7304 24 00 - Rura okładzinowa i przewód rurowy, bez szwu, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, ze stali nierdzewnej
-
Kod CN: 0406 90 81 - Cantal, Cheshire, Wensleydale, Lancashire, Double Gloucester, Blarney, Colby i Monterey, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 5607 - Szpagat, powróz, linki i liny, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi
-
Kod CN: 2917 14 00 - Bezwodnik maleinowy
-
Kod CN: 0808 - Jabłka, gruszki i pigwy, świeże
-
Kod CN: 2007 91 90 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców cytrusowych, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o zawartości cukru > 13% masy i przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)