7219 90 20 Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i obrobione więcej, perforowane
Kod CN 7219 90 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.42.0 - Wyroby płaskie walcowane na zimno o szerokości >= 600 mm, ze stali nierdzewnej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2801 20 00 - Jod
-
Kod CN: 9018 19 90 - Aparatura elektrodiagnostyczna, włącznie z aparaturą do badań funkcjonalnych lub do kontroli parametrów fizjologicznych (z wył. elektrokardiografów, aparatury do ultrasonografii, aparatury diagnostycznej wykorzystującej rezonans magnetyczny, aparatury do scyntygrafii i aparatury monitorującej do jednoczesnego monitorowania dwóch lub więcej parametrów)
-
Kod CN: 0208 90 60 - Mięso i jadalne podroby z reniferów, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 1702 60 95 - Fruktoza, w postaci stałej i syrop fruktozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające w stanie suchym > 50% masy fruktozy (z wył. izoglukozy, syropu inulinowego, fruktozy chemicznie czystej i cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 8429 - Spycharki czołowe, spycharki skośne, równiarki, niwelatory, zgarniarki, koparki, czerparki, ładowarki, podbijarki mechaniczne i walce drogowe, samobieżne
-
Kod CN: 2008 11 91 - Orzeszki ziemne, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. prażonych, zakonserwowanych cukrem i masła orzechowego)
-
Kod CN: 2934 30 - Heterocykliczne związki zawierające w strukturze fenotiazynowy układ pierścieniowy (nawet uwodorniony), nieskondensowany dalej
-
Kod CN: 5503 90 00 - Włókna odcinkowe syntetyczne, niezgrzeblone, nieczesane ani nieprzerobione w inny sposób do przędzenia (z wył. z polipropylenu, akrylowych lub modakrylowych, z poliestrów, z nylonu lub pozostałych poliamidów)
-
Kod CN: 9006 53 80 - Aparaty fotograficzne, z filmem zwijanym, o szerokości 35 mm (z wył. aparatów fotograficznych dających odbitki natychmiastowe, z celownikiem przez obiektyw i aparatów fotograficznych specjalnych objętych podpozycją 9006 10 lub 9006 30 oraz jednorazowego użytku)
-
Kod CN: 0207 26 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety, włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone