7220 20 21 Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości >= 3 mm i zawierające >= 2,5% masy niklu
Kod CN 7220 20 21 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.32.10.0 - WYROBY PŁASKIE ZE STALI, NIEOBROBIONE WIĘCEJ NIŻ WALCOWANE NA ZIMNO, O SZEROKOŚCI < 600 MM, NIEPOKRYTE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5407 74 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych syntetycznych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, zadrukowane (z wył. z włókien ciągłych lub jednowłóknowych, z poliestrów, z nylonu lub pozostałych poliamidów i z mieszaniny włókien ciągłych poliestrowych teksturowanych i nieteksturowanych)
-
Kod CN: 8548 10 - Odpady i braki ogniw galwanicznych, baterii galwanicznych i akumulatorów elektrycznych; zużyte ogniwa galwaniczne, zużyte baterie galwaniczne i zużyte akumulatory elektryczne
-
Kod CN: 9111 80 00 - Koperty do zegarków naręcznych, kieszonkowych oraz pozostałych, objętych pozycją 9101 lub 9102, z materiałów innych niż metale szlachetne, pozłacanych lub posrebrzanych lub z metali nieszlachetnych
-
Kod CN: 1211 20 00 - Korzenie żeńszenia, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet krojone, kruszone lub proszkowane
-
Kod CN: 0811 - Owoce i orzechy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 7229 20 00 - Drut ze stali krzemowo-manganowej, w zwojach (z wył. prętów)
-
Kod CN: 0504 00 00 - Jelita, pęcherze i żołądki zwierząt (z wyjątkiem rybich), całe i w kawałkach, świeże, schłodzone, zamrożone, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 2009 49 30 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 but <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2006 00 - Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem (odsączone, lukrowane lub kandyzowane)
-
Kod CN: 6907 23 00 - Płyty chodnikowe, kafle lub płytki ścienne, ceramiczne, o współczynniku absorpcji wody w masie > 10 % (z wył. ogniotrwałych, kostek mozaikowych, ceramiki wykończeniowej)