7222 11 89 Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy < 80 mm, zawierające < 2,5% masy niklu
Kod CN 7222 11 89 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.64.0 - Pozostałe pręty ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż kute, na gorąco walcowane, ciągnione lub wyciskane, włączając te, które po walcowaniu zostały skręcone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1212 99 95 - Pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6403 59 50 - Pantofle i pozostałe obuwie domowe, o podeszwach zewnętrznych i cholewkach ze skóry wyprawionej (z wył. zakrywających kostkę, z przyszwą lub cholewką, wykonaną z pasków i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 2008 70 51 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru >15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 7102 - Diamenty, nawet obrobione, ale nieoprawione ani nieobsadzone (z wył. nieoprawionych diamentów na płyty gramofonowe, obrobionych diamentów, nadających się do wykorzystania jako części mierników, instrumentów pomiarowych lub innych artykułów objętych działem 90)
-
Kod CN: 8413 70 30 - Bezdławnicowe pompy wirnikowe do układów ogrzewania i doprowadzania ciepłej wody
-
Kod CN: 8408 10 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), do napędu jednostek pływających
-
Kod CN: 7101 22 00 - Perły hodowlane, obrobione, nawet sortowane, ale nienawleczone, oprawione lub obsadzone, perły hodowlane, tymczasowo nawleczone dla ułatwienia transportu
-
Kod CN: 8431 42 00 - Lemiesze do spycharek czołowych lub skośnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2009 89 36 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. zawierającego alkohol i mieszanek)
-
Kod CN: 0210 99 49 - Podroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. wątrób)