7227 20 00 Sztaby i pręty, ze stali krzemowo-manganowej, walcowane na gorąco, w nieregularnych kręgach
Kod CN 7227 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.65.0 - Pręty walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, z pozostałej stali stopowej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1207 40 90 - Nasiona sezamu, nawet łamane (z wył. do siewu)
-
Kod CN: 3002 20 00 - Szczepionki stosowane w medycynie
-
Kod CN: 7202 92 00 - Żelazowanad
-
Kod CN: 9102 99 00 - Zegarki kieszonkowe i podobne zegarki, włącznie ze stoperami, z naciągiem ręcznym lub automatycznym (z wył. z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym)
-
Kod CN: 2009 31 99 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem cukru, z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku cytrynowego, pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 2204 22 95 - Wina białe ze szczepu, bez ChNP i ChOG, nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (inne niż wina musujące i pół-musujące)
-
Kod CN: 9005 90 00 - Części i akcesoria, włączając mocowania, do lornetek, lunet, astronomicznych i pozostałych teleskopów optycznych i przyrządów astronomicznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6003 30 - Dzianiny z włókien syntetycznych, o szerokości <= 30 cm (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów z podpozycji 3006 10 30)
-
Kod CN: 2009 11 11 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 1103 19 40 - Kasze i mączki z owsa