7306 Rury, przewody rurowe i profile drążone "np. z otwartym szwem lub spawane, zgrzewane, nitowane lub zamykane w podobny sposób", żelazne (inne niż żeliwne) lub ze stali (z wył. wyrobów bez szwu, o zewnętrznym i wewnętrznym przekroju poprzecznym w kształcie koła, których zewnętrzna średnica > 406,4 mm)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5810 10 - Hafty na podłożu materiału włókienniczego, bez widocznego podłoża, w sztukach, paskach lub motywach
-
Kod CN: 8536 30 - Urządzenia zabezpieczające obwody elektryczne, do napięć <= 1 000 V (z wył. bezpieczników i wyłączników automatycznych)
-
Kod CN: 8708 70 - Koła jezdne oraz ich części i akcesoria, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3702 - Film fotograficzny w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, z dowolnego materiału innego niż papier, tektura lub tekstylia; film w rolkach do natychmiastowych odbitek, światłoczuły, nienaświetlony
-
Kod CN: 0712 90 30 - Pomidory, suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN: 8103 90 90 - Artykuły z tantalu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 9613 20 00 - Zapalniczki kieszonkowe, gazowe, do wielokrotnego napełniania
-
Kod CN: 0303 54 - Makrele (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus), zamrożone
-
Kod CN: 3909 10 00 - Żywice mocznikowe; żywice tiomocznikowe, w formach podstawowych
-
Kod CN: 2006 00 35 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane o zawartości cukru > 13% masy