7308 90 59 Konstrukcje i części konstrukcji, z żeliwa lub stali, wyłącznie lub zasadniczo z arkusza, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. drzwi, okien i ram do nich oraz progów drzwiowych, i paneli złożonych z dwóch ścian z profilowanego "żeberkowanego" arkusza, z żeliwa lub stali, z rdzeniem izolującym)
Kod CN 7308 90 59 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.11.23.0 - Pozostałe konstrukcje i ich części; płyty, pręty, kątowniki, kształtowniki itp. z żeliwa, stali lub aluminium
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3505 20 90 - Kleje zawierające >= 80% masy skrobi lub dekstryn, lub pozostałych modyfikowanych skrobi (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowania <= 1 kg masy netto)
-
Kod CN: 2930 30 00 - Tiuram (mono-, di- lub tetrasulfidy)
-
Kod CN: 6902 20 10 - Cegły, płyty, bloki i podobne wyroby ceramiczne konstrukcyjne, ogniotrwałe, zawierające >= 93% masy krzemionki (z wył. z krzemionkowych skał kopalnych lub z podobnych ziem krzemionkowych)
-
Kod CN: 5516 11 00 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 8301 40 11 - Zamki bębenkowe, w rodzaju stosowanych do drzwi budynków, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 5211 39 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², barwione (z wył. o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym i o splocie płóciennym)
-
Kod CN: 1905 - Chleb, bułki, pieczywo cukiernicze, ciasta i ciastka, herbatniki i pozostałe wyroby piekarnicze, nawet zawierające kakao; opłatki sakralne, puste kapsułki stosowane do celów farmaceutycznych, wafle wytłaczane, papier ryżowy i podobne wyroby
-
Kod CN: 3906 10 00 - Poli(metakrylan metylu), w formach podstawowych
-
Kod CN: 2604 00 00 - Rudy i koncentraty niklu
-
Kod CN: 0403 90 91 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)