7418 20 00 Wyroby sanitarne i ich części, z miedzi (z wył. urządzeń do gotowania i ogrzewania z pozycji 7419, i wyposażenia)
Kod CN 7418 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.99.11.0 - Zlewy, umywalki, wanny i pozostałe elementy wyposażenia sanitarnego oraz ich części, z żeliwa, stali, miedzi lub aluminium
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4421 10 00 - Wieszaki na ubrania, z drewna
-
Kod CN: 6403 91 11 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę, ale nie część łydki, o długości podeszwy wewnętrznej < 24 cm (z wył. obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego, i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 8539 21 30 - Lampy halogenowe z żarnikiem wolframowym, w rodzaju stosowanych w motocyklach lub pozostałych pojazdach mechanicznych (z wył. zespołów nierozbieralnych wkładów reflektorów)
-
Kod CN: 8709 90 00 - Części pojazdów do transportu wewnątrzzakładowego, z własnym napędem, niewyposażonych w urządzenia podnośnikowe, w rodzaju stosowanych w zakładach produkcyjnych, magazynach, portach lub lotniskach, do przewozu towarów na niewielkie odległości, włącznie z ciągnikami typu stosowanych na peronach kolejowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0102 90 - Bydło żywe (z wył. domowego i bawołów)
-
Kod CN: 1104 29 85 - Ziarna żyta krojone, śrutowane lub obrobione inaczej (z wył. miażdżonych, płatkowanych, mąki, granulek, łuszczonych, perełkowanych i nie obrobionych inaczej jak śrutowanie)
-
Kod CN: 2106 10 80 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe, zawierające >=1,5% masy tłuszczu mleka, >= 5% masy sacharozy lub izoglukozy, >= 5% masy glukozy lub >= 5% masy skrobi
-
Kod CN: 2933 69 10 - Atrazyna (ISO); propazyna (ISO); symazyna (ISO); heksahydro-1,3,5-trinitro-1,3,5-triazyna (heksogen, trimetylenotrinitroamina)
-
Kod CN: 3805 10 10 - Terpentyna balsamiczna
-
Kod CN: 0210 99 29 - Mięso z owiec i kóz, bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone