8215 Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, z metalu nieszlachetnego (z wył. noży do homarów i nożyc do drobiu objętych pozycją 8201 i 8213)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0405 20 90 - Produkty mleczarskie do smarowania, o zawartości tłuszczu > 75% ale < 80% masy
-
Kod CN: 1604 19 97 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. ryb mielonych oraz łososi, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli, węgorze, płetw rekina, ryb z gatunku Euthynnus spp., Orcynopsis unicolor, dorszy, czerniaka, morszczuka i widłaka, nintaja i rdzawca; filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN: 6812 99 90 - Artykuły z azbestu lub z mieszanin na bazie azbestu lub azbestu i węglanu magnezu, np. przędza, nici, sznurki, tkane lub dziane, nawet wzmocnione (z wył. z azbestu krokidolitowego; włókien azbestowych obrobionych; mieszaniny na bazie azbestu lub na bazie azbestu i węglanu magnezu; materiału do połączeń z prasowanych włókien azbestowych, w arkuszach lub rolkach; papieru, płyt pilśniowych i filcu; odzieży, dodatków odzieżowych, obuwia i nakryć głowy; materiału ciernego na bazie azbestu; artykułów azbestowo krokidolitowo-cementowych)
-
Kod CN: 2008 99 38 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 5407 42 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych, z nylonu lub pozostałych poliamidów, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, barwione
-
Kod CN: 2306 49 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion rzepaku lub rzepiku, o wysokiej zawartości kwasu erukowego, o zawartości kwasu erukowego >= 2% masy i o zawartości składników stałych, w których udział glukozynoladów >= 30 mikromoli/g
-
Kod CN: 1701 14 10 - Cukier trzcinowy surowy, do rafinacji, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. cukru objętego pozycją 1701 13)
-
Kod CN: 3907 20 20 - Alkohole polieterowe w formach podstawowych (z wył. glikolu polietylenowego)
-
Kod CN: 4820 20 00 - Zeszyty, z papieru lub tektury
-
Kod CN: 2309 90 49 - Preparaty do karmienia zwierząt, włącznie z przedmieszkami, zawierające glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierające > 10%, ale <= 30% masy skrobi i >= 10%, i >= 50% masy produktów mlecznych (z wył. karmy dla psów lub kotów, pakowanej do sprzedaży detalicznej)