8302 50 00 Wieszaki, podpórki i podobne uchwyty, z metalu nieszlachetnego
Kod CN 8302 50 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.72.14.0 - Zawiasy, zamocowania, obsady i podobne wyroby do pojazdów silnikowych, drzwi, okien, mebli itp., wykonane z metali nieszlachetnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6306 30 00 - Żagle do łodzi, desek windsurfingowych lub pojazdów lądowych, z materiałów włókienniczych
-
Kod CN: 1806 20 80 - Polewa czekoladowa smakowa w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg
-
Kod CN: 8428 90 71 - Ładowarki specjalnie zaprojektowane do sprzęgania z ciągnikami rolniczymi
-
Kod CN: 1504 10 - Oleje z wątróbek rybich i ich frakcje, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)
-
Kod CN: 8543 10 00 - Akceleratory cząstek, elektryczne, do elektronów, protonów itp. (z wył. aplikatorów jonów do domieszkowania materiałów półprzewodnikowych)
-
Kod CN: 0406 90 50 - Ser z mleka owiec lub mleka bawołów, w pojemnikach zawierających solankę lub w butelkach z owczej lub koziej skóry (z wył. sera Feta)
-
Kod CN: 6003 - Dzianiny o szerokości <= 30 cm (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 7610 90 - Konstrukcje i części takich konstrukcji, z aluminium, gdzie indziej nieklasyfikowane i płyty, pręty, kształtowniki, rury i podobne, przygotowane do stosowania w konstrukcjach, z aluminium, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. budynków prefabrykowanych objętych pozycją 9406, drzwi, okien i ram do nich i progów do drzwi)
-
Kod CN: 0401 40 90 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 6% masy, ale <= 10 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
-
Kod CN: 1702 11 00 - Laktoza i syrop laktozowy, w postaci stałej, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające >= 99% masy laktozy, wyrażonej jako laktoza bezwodna, w przeliczeniu na suchą masę