8417 20 Piece piekarnicze, włączając piece do wyrobów cukierniczych, nieelektryczne
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5112 20 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy wełny czesankowej lub czesankowej cienkiej sierści zwierzęcej, zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi (z wył. tkanin do zastosowań technicznych objętych pozycją 5911)
-
Kod CN: 0302 36 90 - Tuńczyk południowy [makoja] "Thunnus maccoyii", świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 8301 60 00 - Części zamków, kłódek, zamknięć i okuć z zamknięciami, zawierających zamki, z metalu nieszlachetnego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2009 39 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 0207 45 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 8487 90 51 - Części maszyn i urządzeń, objętych działem 84, nieprzeznaczone do zastosowań specjalnych, ze staliwa, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3706 90 91 - Pozytywy filmu kinematograficznego, naświetlone i wywołane, nawet z wprowadzoną ścieżką dźwiękową, o szerokości < 10 mm (z wył. pozytywów pośrednich i kronik filmowych, i zawierających jedynie ścieżkę dźwiękową)
-
Kod CN: 7218 91 - Półprodukty ze stali nierdzewnej, o przekroju poprzecznym prostokątnym "innym niż kwadratowy"
-
Kod CN: 1702 - Pozostałe cukry, włącznie z chemicznie czystymi: laktozą, maltozą, glukozą i fruktozą, w postaci stałej; syropy cukrowe niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących; miód sztuczny, nawet zmieszany z miodem naturalnym; karmel
-
Kod CN: 6812 91 00 - Odzież, dodatki odzieżowe, obuwie i nakrycia głowy, z azbestu lub z mieszanin na bazie azbestu lub azbestu i węglanu magnezu (z wył. azbestu krokidolitowego)