8418 21 Chłodziarki domowe, sprężarkowe
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 60 31 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 6206 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i trykotów)
-
Kod CN: 3824 99 10 - Produkty sulfonowania przy rafinacji ropy, z wyłączeniem sulfonianów metali alkalicznych, amonowych lub etanoloaminowych; tiofenowane kwasy sulfonowe z olejów otrzymanych z minerałów bitumicznych oraz ich sole
-
Kod CN: 0709 59 90 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. pieprznika jadalnego, grzybów z rodziny borowikowatych, grzybów rodzaju "Agaricus" i trufli)
-
Kod CN: 8418 30 - Zamrażarki skrzyniowe, o pojemności <= 800 litrów
-
Kod CN: 8428 90 - Urządzenia do podnoszenia, przenoszenia, załadunku lub rozładunku, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2008 99 72 - Śliwki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ani dodatku cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 5 kg
-
Kod CN: 0302 54 19 - Morszczuki (Merluccius spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5601 30 00 - Kosmyki i pył, tekstylne oraz rozdrobnione resztki włókien
-
Kod CN: 0910 99 - Przyprawy korzenne (z wył. pieprzu z rodzaju Piper; owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanili, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, jagód jałowca, imbiru, szafranu, kurkumy i mieszanek różnych rodzajów przypraw korzennych)