8418 21 10 Chłodziarki domowe, sprężarkowe, o pojemności > 340 litrów
Kod CN 8418 21 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.51.11.0 - Chłodziarki i zamrażarki typu domowego
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5208 22 96 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 130 g/m², ale <= 200 g/m², bielone, o szerokości <= 165 cm
-
Kod CN: 3507 90 90 - Enzymy; preparaty enzymatyczne, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. podpuszczki i jej koncentratów, lipazy lipoproteinowej i proteazy alkalicznej Aspergillus)
-
Kod CN: 4413 00 00 - Drewno utwardzone, w postaci bloków, płyt, desek lub kształtowników profilowanych
-
Kod CN: 8460 - Obrabiarki do usuwania zadziorów i stępiania ostrych krawędzi, do ostrzenia, szlifowania, gładzenia, docierania, polerowania lub innej obróbki wykańczającej powierzchnie metali lub cermetali za pomocą toczaków "okrągłych tarcz z piaskowca do ostrzenia narzędzi", narzędzi i materiałów ściernych lub polerujących (inne niż obrabiarki do nacinania, szlifowania lub obróbki wykańczającej uzębień kół zębatych objęte pozycją 8461 i maszyn do obróbki ręcznej)
-
Kod CN: 2208 60 11 - Wódka o objętościowej mocy alkoholu <= 45,4% obj., w pojemnikach o objętości <= 2 litry
-
Kod CN: 5902 10 - Tkaniny kordowe z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z nylonu lub pozostałych poliamidów, nawet oblane lub impregnowane gumą lub tworzywem sztucznym
-
Kod CN: 0210 92 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni); manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren); fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
-
Kod CN: 1302 12 00 - Ekstrakt z lukrecji (z wył. zawierającego > 10 % masy sacharozy lub pakowanego jako wyrób cukierniczy)
-
Kod CN: 2907 22 00 - Hydrochinon (chinol) i jego sole
-
Kod CN: 0908 22 00 - Kwiat muszkatołowy, rozgniatany lub mielony