8437 Urządzenia do czyszczenia, sortowania lub klasyfikowania nasion, ziarna lub suszonych warzyw strączkowych; urządzenia stosowane w przemyśle zbożowym lub do obróbki zbóż, lub suszonych warzyw strączkowych (inne niż urządzenia stosowane w gospodarstwie rolnym, urządzenia grzewcze, suszarki wirówkowe i filtry powietrza); części do nich
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 79 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące)
-
Kod CN: 0803 10 - Plantany, świeże lub suszone
-
Kod CN: 7306 19 90 - Rury przewodowe, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, spawane spiralnie, z wyrobów walcowanych płaskich żelaznych (innych niż żeliwne) lub ze stali, o zewnętrznej średnicy <= 406,4 mm (z wył. wyrobów ze stali nierdzewnej)
-
Kod CN: 8432 80 00 - Maszyny rolnicze, ogrodnicze lub leśne do przygotowywania lub uprawy gleby; walce do pielęgnacji trawników lub terenów sportowych (z wył. rozpylaczy cieczy i rozpraszaczy proszku, pługów, bron, spulchniarek, kultywatorów, bron-chwastowników i glebogryzarek, siewników, sadzarek oraz maszyn do przesadzania, roztrząsaczy obornika i rozsiewaczy nawozów)
-
Kod CN: 9603 90 10 - Mechaniczne szczotki do zamiatania podłóg, obsługiwane ręcznie, bezsilnikowe
-
Kod CN: 5210 51 00 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², zadrukowane
-
Kod CN: 1501 20 90 - Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi i smalcu)
-
Kod CN: 9113 10 - Paski, opaski i bransoletki, do zegarków, oraz ich części, z metali szlachetnych lub z metali pokrytych metalem szlachetnym, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0206 80 91 - Podroby jadalne z koni, osłów, mułów lub osłomułów, (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2204 21 08 - Wino ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości <= 2 l; wina dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości <= 2 l (z wył. win musujących), wina ze szczepu bez ChNP i ChOG