8438 80 91 Urządzenia do przemysłowego przygotowania lub produkcji napojów (z wył. wirówek, filtrów, urządzeń grzewczych lub chłodzących)
Kod CN 8438 80 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.93.17.0 - Maszyny do przemysłowego przygotowania lub produkcji żywności, włącznie z olejami lub innymi tłuszczami
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5401 - Nici do szycia z włókien ciągłych chemicznych, nawet pakowane do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 4908 90 00 - Kalkomanie (z wył. do wypalania)
-
Kod CN: 1602 31 - Mięso lub podroby, z indyków (z gatunków domowych), przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa )
-
Kod CN: 0304 63 00 - Filety z okonia nilowego (Lates niloticus), zamrożone
-
Kod CN: DZIAŁ 46 - WYROBY ZE SŁOMY, Z ESPARTO LUB POZOSTAŁYCH MATERIAŁÓW DOWYPLATANIA; WYROBY KOSZYKARSKIE ORAZ WYROBY Z WIKLINY
-
Kod CN: 0207 13 60 - Nogi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 52 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z łososiowatych (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4817 - Koperty, karty listowe, karty pocztowe i karty korespondencyjne, z papieru lub tektury; pudełka, torby, portfele i zestawy piśmienne, z papieru lub tektury, zawierające asortyment piśmiennych artykułów papierniczych (z wył. kart listowych, kart pocztowych i kart korespondencyjnych, z nadrukiem znaczka pocztowego)
-
Kod CN: 0404 90 83 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0408 99 20 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nie nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)