8438 90 00 Części urządzeń do przemysłowego przygotowania lub produkcji żywności lub napojów, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 8438 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.93.32.0 - Części maszyn stosowanych w przetwórstwie żywności
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 47 - Wina produkowane w Languedoc-Roussillon, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 2805 30 30 - Europ, gadolin, terb, dysproz, holm, erb, tul, iterb, lutet i itr, o czystości 95 % masy lub większej (z wył. ich mieszanin lub stopów)
-
Kod CN: 9030 10 00 - Przyrządy i aparaty do pomiaru lub wykrywania promieniowania jonizującego
-
Kod CN: 2401 20 60 - Tytoń typu Oriental suszony na słońcu, częściowo lub całkowicie odżyłowany, w inny sposób nieprzetworzony
-
Kod CN: 0207 42 30 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kaczki 70 %”
-
Kod CN: 6111 30 90 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z włókien syntetycznych, dziane (z wył. rękawiczek, mitenek, rękawic z jednym palcem i czapeczek)
-
Kod CN: 0207 54 99 - Podroby jadalne z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek)
-
Kod CN: 1604 19 94 - Morszczuk i widłak "Merluccius spp., Urophycis spp.", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN: 8473 21 10 - Zespoły elektroniczne do elektronicznych maszyn liczących objętych podpozycją 8470 10, 8470 21 lub 8470 29, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0304 74 19 - Filety z morszczuka z rodzaju Merluccius (z wył. kapskiego, głębinowego i argentyńskiego), zamrożone