8443 32 10 Drukarki nadające się do podłączenia do maszyny do automatycznego przetwarzania danych lub do sieci
Kod CN 8443 32 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.20.16.0 - Urządzenia wejścia lub wyjścia, zawierające lub niezawierające w tej samej obudowie urządzenia pamięci
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2526 10 00 - Steatyt naturalny, nawet wstępnie obrobiony lub tylko pocięty przez piłowanie lub inaczej, na bloki lub płyty o kształcie prostokątnym lub kwadratowym i talk, nierozdrobniony ani niesproszkowany
-
Kod CN: 9013 80 - Urządzenia ciekłokrystaliczne, gdzie indziej niesklasyfikowane i pozostałe urządzenia optyczne i przyrządy, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w dziale 90
-
Kod CN: 7217 30 49 - Drut z żeliwa lub stali niestopowej, w zwojach, zawierający < 0,25 % masy węgla, powleczony lub pokryty metalem nieszlachetnym (z wył. powleczonego lub pokrytego cynkiem lub miedzią, sztab i prętów)
-
Kod CN: 9001 40 20 - Soczewki okularowe szklane, nieprzeznaczone do korekcji wzroku
-
Kod CN: 8535 30 - Odłączniki i przełączniki, do napięć > 1000 V
-
Kod CN: 9006 30 00 - Aparaty fotograficzne specjalnie zaprojektowane do fotografii podwodnej lub do aerofotogrametrii, do fotografii medycznej lub do badań chirurgicznych organów wewnętrznych; aparaty fotograficzne porównawcze do celów medycyny sądowej lub kryminologii
-
Kod CN: 0307 91 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4104 19 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m², w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
-
Kod CN: 8431 31 00 - Części wyciągów pionowych i pochyłych lub schodów ruchomych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2005 80 00 - Kukurydza cukrowa [Zea mays var. Saccharata], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonej)