8443 91 91 Części i akcesoria maszyn drukarskich stosowanych do drukowania za pomocą płyt, cylindrów i innych elementów drukarskich objętych pozycją 8442, z żeliwa lub staliwa, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. maszyn drukarskich stosowanych w produkcji półprzewodników)
Kod CN 8443 91 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.99.40.0 - CZĘŚCI MASZYN DRUKARSKICH I INTROLIGATORSKICH
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4011 90 00 - Opony pneumatyczne, nowe, gumowe (z wył. w rodzaju stosowanych w pojazdach lub maszynach używanych w rolnictwie lub leśnictwie, lub w budowlanych lub przemysłowych pojazdach lub maszynach do transportu bliskiego, w pojazdach samochodowych, autobusach, ciężarówkach, motocyklach i rowerach)
-
Kod CN: 8207 40 30 - Narzędzia do gwintowania wałków w metalu, wymienne
-
Kod CN: 4203 - Artykuły odzieżowe i dodatki do ubiorów, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej (z wył. obuwia i nakryć głowy, i części do nich oraz wyrobów objętych działem 95, np. ochraniaczy na golenie, masek do szermierki)
-
Kod CN: 7003 19 - Szyby niezbrojone, ze szkła lanego i walcowanego, nieobrobione inaczej (z wył. barwionych w całej masie, nieprzezroczystych, powleczonych lub posiadających warstwę pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
-
Kod CN: 4804 11 - Papier siarczanowy na warstwę pokryciową tektury falistej, niebielony, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm
-
Kod CN: 1701 13 90 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, uzyskany bez odwirowania, w którym zawartość masy sacharozy, w stanie suchym, odpowiada odczytowi polarymetrycznemu >= 69°, ale < 93°, zawierający jedynie naturalne anhedralne mikrokryształy [patrz uwaga 2 do podpozycji] (z wył. do rafinacji)
-
Kod CN: 2008 - Owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, inaczej przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 0106 13 00 - Wielbłądy i inne wielbłądowate (Camelidae)
-
Kod CN: 0206 80 91 - Podroby jadalne z koni, osłów, mułów lub osłomułów, (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6206 90 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych (z wył. z jedwabiu lub odpadów jedwabiu, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, dzianychi trykotów)