8453 20 00 Maszyny i urządzenia do wyrobu, lub naprawy obuwia, ze skór, skórek lub skóry wyprawionej (z wył. maszyn do szycia)
Kod CN 8453 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.94.30.0 - MASZYNY DO OBRÓBKI SKÓR GARBARSKICH LUB FUTERKOWYCH SUROWYCH LUB WYPRAWIONYCH, LUB DO WYROBU I NAPRAWY OBUWIA I POZOSTAŁYCH WYROBÓW ZE SKÓR GARBARSKICH LUB FUTERKOWYCH SUROWYCH LUB WYPRAWIONYCH
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2939 44 00 - Norefedryna i jej sole
-
Kod CN: 1602 39 21 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN: 7224 90 90 - Półprodukty ze stali stopowej innej niż nierdzewna, kute (z wył. ze stali narzędziowej i wyrobów o prostokątnym lub kwadratowym, o kształcie koła lub wielokątnym przekroju poprzecznym)
-
Kod CN: 9006 52 00 - Aparaty fotograficzne z filmem zwijanym o szerokości < 35 mm (z wył. aparatów fotograficznych dających odbitki natychmiastowe, z celownikiem przez obiektyw i aparatów fotograficznych specjalnych, objętych podpozycją 9006 10 lub 9006 30)
-
Kod CN: 0711 90 - Warzywa i mieszanki warzyw, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. oliwek, ogórków, korniszonów, grzybów i trufli, nie mieszanych)
-
Kod CN: 5514 30 90 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej > 170 g/m², z przędz o różnych barwach (z wył. z włókien odcinkowych poliestrowych)
-
Kod CN: 2203 00 10 - Piwo otrzymywane ze słodu, w pojemnikach o objętości > 10 litrów
-
Kod CN: 8456 30 - Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału metodą elektroerozyjną
-
Kod CN: 0207 54 99 - Podroby jadalne z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek)
-
Kod CN: 3301 12 10 - Olejki eteryczne ze słodkich i gorzkich pomarańczy, nieodterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. olejków z kwiatów pomarańczy)