8461 50 90 Obcinarki lub przecinarki, do obróbki metali lub cermetali (z wył. maszyn do obróbki ręcznej i pił tarczowych)
Kod CN 8461 50 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.41.24.0 - Obrabiarki do strugania wzdłużnego, piłowania, obcinania lub innego rodzaju skrawania w metalu
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: DZIAŁ 84 - REAKTORY JĄDROWE, KOTŁY, MASZYNY I URZĄDZENIA MECHANICZNE; ICH CZĘŚCI
-
Kod CN: 6703 00 00 - Włosy ludzkie, czesane, ścieniane, wybielane lub poddane innej obróbce; wełna lub inna sierść zwierzęca, lub inne materiały włókiennicze, przygotowane do użytku przy wyrabianiu peruk lub podobnych (z wył. naturalnych warkoczy z ludzkich włosów, nawet umytych lub oczyszczonych, ale niepoddanych innej obróbce)
-
Kod CN: 5508 10 90 - Nici do szycia z włókien odcinkowych syntetycznych, pakowane do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 2710 19 - Oleje średnie i preparaty, z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8515 29 00 - Maszyny i aparatura do oporowego zgrzewania metali, inne niż całkowicie lub częściowo automatyczne
-
Kod CN: 8515 19 - Maszyny i aparatura do lutowania miękkiego lub twardego (z wył. lutownic i pistoletów)
-
Kod CN: 5906 10 00 - Taśmy przylepne z tekstyliów gumowanych, o szerokości <= 20 cm (z wył. impregnowanych, powleczonych lub pokrytych substancjami farmaceutycznymi lub w opakowaniach do sprzedaży detalicznej do celów medycznych, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych)
-
Kod CN: 8431 43 00 - Części maszyn do wierceń lub do głębienia szybów objętych podpozycją 8430 41 lub 8430 49, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8423 81 25 - Wagi sklepowe, o maksymalnej nośności <= 30 kg, wykorzystujące elektroniczne środki do pomiaru mas (z wył. urządzeń do ważenia i etykietowania towarów w opakowaniach)
-
Kod CN: 2008 50 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)