8467 22 Piły ręczne, zawierające silnik elektryczny
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4816 - Kalka maszynowa, papier samokopiujący oraz pozostałe papiery do kopiowania lub papiery przedrukowe (inne niż z poz. 4809), w zwojach o szerokości <= 36 cm lub w prostokątnych, albo kwadratowych arkuszach, w których żaden bok nie przekracza 36 cm po rozłożeniu, lub pocięte w kształty inne niż prostokątne albo kwadratowe oraz matryce powielaczowe i płyty offsetowe, z papieru, nawet pakowane w pudełka
-
Kod CN: 2613 - Rudy i koncentraty molibdenu
-
Kod CN: 0207 44 99 - Podroby jadalne z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek)
-
Kod CN: 8805 10 10 - Maszyny i urządzenia startowe do statków powietrznych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wyciągarek silnikowych do wyrzucania szybowców)
-
Kod CN: 8708 99 93 - Części i akcesoria, stalowe, odkute w matrycy zamkniętej, do ciągników, do pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0210 99 29 - Mięso z owiec i kóz, bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 8707 10 10 - Nadwozia do montażu przemysłowego, do pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób
-
Kod CN: 5803 00 - Gaza (z wył. taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 0711 90 90 - Mieszanki warzyw, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 1602 49 50 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające < 40% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i sosów z mięsa)