8467 29 51 Szlifierki kątowe ręczne, zawierające silnik elektryczny, wymagające zewnętrznego źródła energii
Kod CN 8467 29 51 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.24.11.0 - Narzędzia ręczne elektromechaniczne z samodzielnym silnikiem elektrycznym
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4407 22 91 - Virola, imbuia i balsa, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 8430 39 00 - Wrębiarki do węgla lub skał i maszyny do drążenia tuneli, inne niż samobieżne (z wył. narzędzi ręcznych i sterowanych hydraulicznie obudów kroczących do min)
-
Kod CN: 0210 99 41 - Wątroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 9406 90 38 - Budynki prefabrykowane, nawet niekompletne i niezmontowane, wykonane całkowicie lub głównie z żeliwa lub stali (z wył. domów mieszkalnych przemieszczalnych i szklarni)
-
Kod CN: 8421 39 85 - Urządzenia i aparatura do filtrowania lub oczyszczania gazów innych niż powietrze (z wył. do separacji izotopów, wykorzystujących metodę katalityczną, i z obudową ze stali nierdzewnej oraz przewodami rurowymi wejściowymi i wyjściowymi o średnicy wewnętrznej <= 1,3 cm)
-
Kod CN: 4905 91 00 - Mapy i mapy hydrograficzne lub podobne mapy wszelkich rodzajów, włączając atlasy, mapy ścienne, plany topograficzne, drukowane i w postaci książek (z wył. wypukłych map, planów i globusów)
-
Kod CN: 5516 12 00 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, barwione
-
Kod CN: 4104 11 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
-
Kod CN: 5510 11 00 - Nitka pojedyncza zawierająca >= 85% masy włókien odcinkowych sztucznych (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2009 79 98 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy lub bez dodanego cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)