8483 60 Sprzęgła rozłączne i nierozłączne do maszyn, włączając przeguby uniwersalne
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 19 97 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. ryb mielonych oraz łososi, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli, węgorze, płetw rekina, ryb z gatunku Euthynnus spp., Orcynopsis unicolor, dorszy, czerniaka, morszczuka i widłaka, nintaja i rdzawca; filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN: 3003 - Leki złożone z dwóch lub więcej składników, które zmieszano do celów terapeutycznych lub profilaktycznych, ale niepakowane w odmierzone dawki ani do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej (z wył. produktów objętych pozycją 3002, 3005 lub 3006)
-
Kod CN: 8466 93 40 - Części i akcesoria maszyn objętych podpozycjami 8456 11 10, 8456 12 10, 8456 20, 8456 30, 8457 10, 8458 91, 8459 21 00, 8459 61 lub 8461 50 w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji obwodów drukowanych, zespołów obwodów drukowanych, części objętych pozycją 8517 lub części maszyn do automatycznego przetwarzania danych
-
Kod CN: 0805 21 - Mandarynki, włącz. z tangerynami i satsuma, świeże lub suszone (z wył. klementynek)
-
Kod CN: 2529 - Skaleń; leucyt; nefelin i sjenit nefelinowy; fluoryt
-
Kod CN: 3824 86 00 - Mieszaniny i preparaty zawierające pentachlorobenzen (ISO) lub heksachlorobenzen (ISO)
-
Kod CN: 0207 14 - Kawałki i podroby ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN: 6117 - Gotowe dodatki odzieżowe, z dzianin; części odzieży lub dodatków odzieżowych, gdzie indziej niesklasyfikowane, dziane
-
Kod CN: 4107 12 11 - Dwoina licopwa ze skóry cielęcej chromowej, cała, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych)
-
Kod CN: 0302 49 90 - Kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), karanksy (Caranx spp.), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae), świeże lub schłodzone