8506 10 18 Ogniwa i baterie galwaniczne, z ditlenkiem manganu, alkaliczne (z wył. zużytych i cylindrycznych)
Kod CN 8506 10 18 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.20.11.0 - Ogniwa i baterie galwaniczne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8443 15 00 - Maszyny do druku typograficznego (z wył. maszyn do drukowania fleksograficznego i z podawaniem papieru z roli)
-
Kod CN: 2909 20 00 - Etery cykloalkanowe, cykloalkenowe i cykloterpenowe i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 7905 00 00 - Blachy grube, cienkie, taśma i folia, z cynku
-
Kod CN: 1604 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane; kawior i namiastki kawioru przygotowane z ikry rybiej
-
Kod CN: 5208 11 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 100 g/m², niebielone
-
Kod CN: 6201 92 00 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z bawełny (z wył. dzianych oraz garniturów, kompletów, marynarek, blezerów, spodni i góry od kombinezonu narciarskiego)
-
Kod CN: 7015 90 00 - Szkła zegarowe lub zegarkowe oraz podobne szkła, szkła do okularów niekorekcyjnych, zakrzywione, gięte, wydrążone lub podobne, nieobrobione optycznie; wydrążone kule szklane i ich segmenty, do produkcji takich szkieł włączając do szkieł korekcyjnych (z wył. szkła płaskiego do takich zastosowań i szkła do okularów korekcyjnych)
-
Kod CN: 3815 - Inicjatory reakcji, przyspieszacze reakcji oraz preparaty katalityczne, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. gotowych przyśpieszaczy do gumy)
-
Kod CN: 2008 97 05 - Mieszanki orzechów tropikalnych i owoców tropikalnych, zawierające >=50% masy orzechów tropikalnych, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej lub alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości <= 1 kg
-
Kod CN: 2009 81 - Sok żurawinowy (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)