8516 79 20 Urządzenia do smażenia w głębokim tłuszczu, do użytku domowego
Kod CN 8516 79 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.51.24.0 - Pozostały sprzęt elektrotermiczny
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5603 14 10 - Włókniny, powleczone lub pokryte, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 150 g/m²
-
Kod CN: 8543 30 40 - Maszyny do galwanotechniki i elektrolizy w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji obwodów drukowanych
-
Kod CN: 8513 90 00 - Części przenośnych lamp elektrycznych przystosowanych do zasilania z własnego źródła energii, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8302 41 10 - Oprawy i okucia, nadające się do drzwi budynków, z metalu nieszlachetnego (z wył. zamków z kluczami i zawiasów)
-
Kod CN: 0811 90 - Owoce i orzechy, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, nawet słodzone (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu)
-
Kod CN: 3203 00 90 - Środki barwiące pochodzenia zwierzęcego, włącznie z ekstraktami barwiącymi, nawet zdefiniowane chemicznie; preparaty na bazie środków barwiących pochodzenia zwierzęcego, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 6105 20 90 - Koszule męskie lub chłopięce, z włókien sztucznych, dziane (z wył. koszul nocnych, T-shirtów, koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 4002 80 00 - Mieszaniny kauczuku naturalnego, balaty, gutaperki, guayule, chicle i podobnych żywic naturalnych z kauczukiem syntetycznym i faktysą, w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach
-
Kod CN: 4011 20 90 - Opony pneumatyczne, nowe, gumowe, w rodzaju stosowanych w autobusach lub samochodach ciężarowych, o współczynniku obciążenia > 121
-
Kod CN: 2001 90 92 - Rdzenie palmowe, owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym