8516 80 80 Elektryczne rezystory grzejne (z wył. połączonych z elementem izolacyjnym i z aglomerowanego węgla i grafitu)
Kod CN 8516 80 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.51.29.0 - Rezystory grzejne elektryczne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3212 10 00 - Folie do wytłoczeń w rodzaju stosowanych do drukowania, np. na okładkach książek lub wstążkach ze skóry wyprawionej do kapeluszy
-
Kod CN: 5514 41 00 - Tkaniny o splocie płóciennym, zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej > 170 g/m², zadrukowane
-
Kod CN: 2915 60 11 - 1-Izopropylo-2,2-dimetylotrimetyleno diizomaślan
-
Kod CN: 8603 10 00 - Wagony osobowe, towarowe lub transportowe, kolejowe lub tramwajowe, o napędzie własnym, zasilane z zewnętrznego źródła energii elektrycznej (inne niż te objęte pozycją 8604)
-
Kod CN: 6302 59 - Bielizna stołowa, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych i dzianej)
-
Kod CN: 8714 10 40 - Tłumiki i rury wydechowe, i ich części, do motocykli, włącznie z motorowerami
-
Kod CN: 5206 41 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 714,29 decyteksa "o numerze metrycznym <= 14, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8433 40 00 - Prasy do belowania słomy lub paszy, włączając prasy zbierające
-
Kod CN: 0207 45 - Kawałki i podroby jadalne z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 2008 99 67 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)