8518 90 00 Części mikrofonów, głośników, słuchawek nagłownych i dousznych, wzmacniaczy częstotliwości akustycznych, zestawów wzmacniających dźwięk, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 8518 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.40.51.0 - Części i akcesoria urządzeń do odbioru i zapisu dźwięku i obrazu
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0402 91 51 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 10%, ale <= 45%, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 2204 10 96 - Wina musujące ze szczepu, ze świeżych winogron, bez ChNP i ChOG
-
Kod CN: 4807 00 30 - Papier i tektura złożone, otrzymane z odzyskanego papieru, nawet powleczone papierem, niepowleczone powierzchniowo ani nieimpregnowane, nawet ze wzmocnieniem wewnętrznym, w zwojach lub arkuszach, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu (z wył. laminowanych wewnętrznie bitumem, smołą lub asfaltem)
-
Kod CN: 5007 90 30 - Tkaniny barwione, zawierające głównie, ale < 85% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu
-
Kod CN: 3915 90 - Odpady, ścinki i braki, z tworzyw sztucznych (z wył. z polimerów etylenu, styrenu i chlorku winylu)
-
Kod CN: 5208 42 00 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 100 g/m², ale <= 200 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 8506 40 00 - Ogniwa i baterie galwaniczne, tlenkowo-srebrowe (z wył. zużytych)
-
Kod CN: 8443 13 10 - Maszyny drukarskie offsetowe z podawaniem papieru w arkuszach, o długości boku > 22 cm x 36 cm, używane
-
Kod CN: 8429 40 30 - Walce drogowe, samobieżne (inne niż wibracyjne)
-
Kod CN: 0910 - Imbir, szafran, kurkuma, tymianek, liście laurowe, curry i pozostałe przyprawy korzenne (z wył. pieprzu z rodzaju Piper, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanili, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, i jagód jałowca)