8523 21 00 Karty zawierające pasek magnetyczny, do rejestrowania dźwięku lub innych zjawisk
Kod CN 8523 21 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.80.14.0 - Karty z paskiem magnetycznym
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3212 90 00 - Pigmenty, włącznie z proszkami i płatkami metali, rozproszone w środowisku niewodnym, w postaci cieczy lub pasty, w rodzaju stosowanych do produkcji farb; barwniki i pozostałe środki barwiące, gdzie indziej niesklasyfikowane, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 8506 80 80 - Ogniwa i baterie galwaniczne (z wył. Zużytych, suchych baterii węglowo-cynkowych o napięciu >= 5,5 V, ale <= 6,5 V, z ditlenkiem manganu, tlenkowo-rtęciowych, tlenkowo-srebrowych, litowych i powietrzno-cynkowych)
-
Kod CN: 5205 23 00 - Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 192,31 decyteksa, ale < 232,56 decyteksa "o numerze metrycznym > 43, ale <= 52" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0406 90 63 - Fiore Sardo i Pecorino, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej <= 47% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 7321 12 00 - Urządzenia do gotowania i podgrzewacze płytowe, stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na paliwo ciekłe (z wył. dużych urządzeń do gotowania)
-
Kod CN: 0210 20 - Mięso z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 7209 16 90 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości > 1 mm, ale < 3 mm (z wył. elektrotechnicznych)
-
Kod CN: 9007 92 00 - Części i akcesoria do projektorów kinematograficznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0303 89 39 - Karmazyny (Sebastes spp.), zamrożony (z wył. z gatunku Sebastes marinus)
-
Kod CN: 1905 20 90 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierający >= 50% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza