8523 80 10 Nośniki do odtwarzania dźwięku lub innych zjawisk fizycznych, niezapisane, włączając matryce i wzorce do produkcji dysków (z wył. nośników magnetycznych, optycznych i półprzewodnikowych oraz produktów objętych działem 37)
Kod CN 8523 80 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.80.13.0 - Pozostałe niezapisane nośniki informacji, włączając matryce i wzorce do produkcji dysków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1602 50 95 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej (z wył. wołowiny peklowanej w opakowaniach hermetycznych, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 8505 11 00 - Magnesy trwałe i artykuły, które mają stać się magnesami trwałymi po namagnesowaniu, z metalu (z wył. uchwytów, zacisków i podobnych urządzeń przytrzymujących)
-
Kod CN: 9014 - Kompasy, busole; pozostałe przyrządy i urządzenia nawigacyjne (z wył. Urządzeń radionawigacyjnych)
-
Kod CN: 4414 00 10 - Ramy do obrazów, fotografii, luster lub podobnych przedmiotów, drewniane z drewna tropikalnego: "akacja afrykańska, alan, azobé, balsa, biały lauan, białe meranti, biała seraya, ciemnoczerwone meranti, dibétou, ilomba, imbuia, iroko, jasnoczerwone meranti, jelutong, jongkong, kapur, kempas, keruing, limba, mahoń (Swietenia spp.), makoré, mansonia, meranti bakau, merbau, obeche, okoumé, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, ramin, sapelli, sipo, teak, tiama, virola i żółte meranti"
-
Kod CN: 3104 30 00 - Siarczan potasu (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 1106 10 00 - Mąka, mączka i proszek, z grochu, fasoli, soczewicy i innych suszonych warzyw strączkowych objętych pozycją 0713
-
Kod CN: 2008 50 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 5607 41 00 - Szpagat do wiązania lub belowania, z polietylenu lub polipropylenu
-
Kod CN: 7228 30 20 - Sztaby i pręty, ze stali narzędziowej, tylko walcowane na gorąco, tylko ciągnione na gorąco lub tylko wyciskane (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco, w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 8421 - Wirówki, włączając suszarki wirówkowe (z wył. do separacji izotopów); urządzenia i aparatura do filtrowania lub oczyszczania cieczy lub gazów; ich części (z wył. sztucznych nerek)