8539 21 Lampy halogenowe z żarnikiem wolframowym (z wył. zespołów nierozbieralnych wkładów reflektorów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3204 90 00 - Produkty organiczne syntetyczne, w rodzaju stosowanych jako luminofory, nawet zdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 5902 - Tkaniny kordowe z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z nylonu lub pozostałych poliamidów, poliestrów lub włókien wiskozowych, nawet oblane lub impregnowane gumą lub tworzywem sztucznym
-
Kod CN: 5702 92 10 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z polipropylenu, tkane, nieigłowe ani nieflokowane, bez okrywy, gotowe (z wył. „Kelemu”, „Schumacksu”, „Karamania” i podobnych ręcznie tkanych dywaników)
-
Kod CN: 4805 91 00 - Papier i tektura, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze <= 150 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7216 50 99 - Kształtowniki z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane (z wył. o przekroju poprzecznym, który można zawrzeć w kwadracie o boku 80 mm, ceowników, dwuteowników, dwuteowników szerokostopowych lub teowników i kształtowników żebrowanych [stal żebrowana])
-
Kod CN: 6602 00 00 - Laski, stołki myśliwskie, bicze, szpicruty i tym podobne (z wył. tyczek mierniczych, kul i lasek z podpórką, lasek o charakterze broni i lasek sportowych)
-
Kod CN: 3907 69 00 - Poli(tereftalan etylenu), w formach podstawowych, o liczbie lepkościowej < 78 ml/g
-
Kod CN: 0304 95 10 - Surimi, z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. mintaja (Theragra chalcogramma)), zamrożone
-
Kod CN: 8514 20 - Piece działające na zasadzie indukcji lub strat dielektrycznych
-
Kod CN: 3502 20 91 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, zdatna do konsumpcji przez ludzi, suszona "np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku"