8543 70 04 Cyfrowe urządzenia rejestrujące dane lotu
Kod CN 8543 70 04 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.90.11.0 - Maszyny i aparatura, elektryczne, wykonujące indywidualne funkcje
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7304 39 52 - Rury (przewody gazowe) gwintowane lub dające się gwintować, żelazne lub ze stali niestopowej, powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. z żeliwa)
-
Kod CN: 9507 20 90 - Haczyki na ryby, z przyponem
-
Kod CN: 7002 32 00 - Rury ze szkła o współczynniku rozszerzalności liniowej <= 5 × 10–6 na stopień Kelvina, w zakresie temperatury od 0 °C do 300 °C
-
Kod CN: 0305 54 50 - Sardele "Engraulis spp.", suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 0207 45 21 - Połówki lub ćwiartki z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 3802 90 00 - Aktywowana ziemia okrzemkowa i pozostałe aktywowane produkty mineralne; czerń kostna, włącznie ze zużytą (z wył. węgla aktywowanego, prażonego diatomitu bez dodatku substancji spiekających i aktywowanych produktów chemicznych)
-
Kod CN: DZIAŁ 85 - MASZYNY I URZĄDZENIA ELEKTRYCZNE ORAZ ICH CZĘŚCI; REJESTRATORY I ODTWARZACZE DŹWIĘKU, REJESTRATORY I ODTWARZACZE OBRAZU I DŹWIĘKU ORAZ CZĘŚCI I AKCESORIA DO TYCH ARTYKUŁÓW
-
Kod CN: 7320 - Sprężyny i pióra do resorów, z żeliwa lub stali (z wył. sprężyn do zegarków lub zegarów, sprężyn do parasoli i parasolek, sprężyn do amortyzatorów i drążków skrętnych objętych sekcją 17)
-
Kod CN: 8516 21 00 - Grzejniki akumulacyjne elektryczne, do ogrzewania pomieszczeń
-
Kod CN: 0210 99 21 - Mięso z owiec i kóz, z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone