Kod CN: 8714 96 90 - Części pedałów i mechanizmów korbowych, do rowerów, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0406 30 10 - Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, do produkcji którego nie użyto innych serów, jak Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać jako dodatek ziołowy ser Glarus (znany jako Schabziger), pakowany do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy
Kod CN: 8105 90 00 - Artykuły z kobaltu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0712 90 11 - Kukurydza cukrowa, suszona, odmiana do siewu
Kod CN: 6002 40 00 - Dzianiny o szerokości <= 30 cm, zawierające >= 5% masy przędzy elastomerowej (z wył. zawierających nitkę gumową, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
Kod CN: 8704 32 - Pojazdy silnikowe do transportu towarów, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o masie całkowitej pojazdu > 5 ton (z wył. pojazdów samowyładowczych zaprojektowanych do stosowania poza drogami publicznymi, objętych podpozycją 8704 10 i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia objętych pozycją 8705)
Kod CN: 6913 - Statuetki i pozostałe artykuły dekoracyjne, ceramiczne, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 3920 10 23 - Folia z niekomórkowego polietylenu, o grubości >= 20 mikrometrów, ale <= 40 mikrometrów, do produkcji folii fotoodpornych stosowanych do produkcji półprzewodników lub obwodów drukowanych
Kod CN: 8521 - Aparaty do zapisu lub odtwarzania obrazu i dźwięku, nawet z wbudowanym urządzeniem do odbioru sygnałów wizyjnych i dźwiękowych "tunerem wideo" (z wył. rejestrujących kamer wideo)
Kod CN: 2833 29 80 - Siarczany (z wył. sodu, magnezu, glinu, niklu, miedzi, baru, kadmu, chromu, cynku, kobaltu, tytanu, ołowiu i rtęci)
Kod CN: 0811 20 - Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, , niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet słodzone