9015 30 10 Niwelatory elektroniczne
Kod CN 9015 30 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.29.39.0 - Pozostałe urządzenia do ważenia i mierzenia
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7005 21 80 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej, w arkuszach, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub jedynie szlifowane powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej, o grubości > 4,5 mm (z wył. szkła zbrojonego lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
-
Kod CN: 8523 52 00 - „Karty inteligentne” z jednym lub więcej elektronicznymi układami scalonymi
-
Kod CN: 6211 42 41 - Części górne dresów z podszewką, damskie lub dziewczęce, z bawełny (z wył. dzianych i części górnych dresów pokrytych z zewnątrz tym samym pojedynczym materiałem włókienniczym)
-
Kod CN: 8459 70 00 - Obrabiarki do gwintowania wałków i otworów w metalu (z wył. obrabiarek z jednostkami obróbkowymi prowadnicowymi)
-
Kod CN: 5208 22 19 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 100 g/m², ale <= 130 g/m², bielone, o szerokości > 165 cm
-
Kod CN: 2009 81 19 - Sok żurawinowy (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 3702 32 - Film fotograficzny, "włącznie z filmem do natychmiastowych odbitek", w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, bez perforacji, o szerokości <= 105 mm, z emulsją halogenku srebra (z wył. Wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów i rentgenowskiego)
-
Kod CN: 2204 22 10 - Wina, ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości > 2 l; wina dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (z wył. win musujących)
-
Kod CN: 2009 90 21 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego)
-
Kod CN: 1211 90 30 - Tonkowiec wonny, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet krojony, kruszony lub proszkowany