9015 80 Przyrządy i urządzenia miernicze, hydrograficzne, oceanograficzne, hydrologiczne, meteorologiczne lub geofizyczne (z wył. kompasów i busoli, teodolitów i tachymetrów, niwelatorów, fotogrametrycznych przyrządów i urządzeń, dalmierzy)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0406 40 50 - Gorgonzola
-
Kod CN: 0303 25 00 - Karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), zamrożone
-
Kod CN: 4412 99 50 - Płyty fornirowane i podobne drewno warstwowe, z przynajmniej jedną warstwą zewnętrzną z drewna drzew liściastych, niezawierające warstw z płyty wiórowej, inne niż płyta stolarska, płyta warstwowa i płyta podłogowa (z wył. z brzozy, buka, czereśni, dębu, grabu, jesionu, kasztana, kasztanowca, klonu, lipy, olchy, orzecha włoskiego, orzesznika, platana, robinii akacjowej, topoli, tulipanowca amerykańskiego, wiązu lub wiśni, sklejki składającej się wyłącznie z arkuszy z drewna, o grubości warstwy <= 6 mm, płyt z drewna utwardzonego, paneli komórkowych z drewna, intarsji drewnianej i płyt identyfikowanych jako składniki mebli)
-
Kod CN: 8902 00 90 - Statki rybackie; statki przetwórnie oraz pozostałe jednostki pływające, do przetwarzania lub konserwowania produktów rybołówstwa (z wył. pełnomorskich i do połowu ryb dla sportu)
-
Kod CN: 2508 10 00 - Bentonit
-
Kod CN: 8112 19 00 - Artykuły z berylu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8407 29 00 - Silniki spalinowe z zapłonem iskrowym z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny lub obrotowy, do napędu jednostek pływających (z wył. silników przyczepnych)
-
Kod CN: 0302 51 90 - Dorsz "Gadus ogac, Gadus macrocephalus", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 2008 11 - Orzeszki ziemne, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. zakonserwowanych cukrem)
-
Kod CN: 2202 99 11 - Napoje na bazie soi o zawartości białka 2,8 % masy lub większej, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących