9026 20 20 Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli ciśnienia cieczy lub gazów, elektroniczne (z wył. regulatorów)
Kod CN 9026 20 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.51.52.0 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli przepływu, poziomu, ciśnienia lub pozostałych zmiennych parametrów cieczy lub gazów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6201 92 00 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z bawełny (z wył. dzianych oraz garniturów, kompletów, marynarek, blezerów, spodni i góry od kombinezonu narciarskiego)
-
Kod CN: 6111 90 19 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, dziane (z wył. rękawiczek, mitenek, rękawic z jednym palcem i czapeczek)
-
Kod CN: 9006 99 00 - Części i akcesoria fotograficznych lamp błyskowych i aparatów błyskowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2804 10 00 - Wodór
-
Kod CN: 8214 20 00 - Zestawy i akcesoria do manicure lub pedicure, włączając pilniki do paznokci, z metalu nieszlachetnego (z wył. zwykłych nożyczek)
-
Kod CN: 1501 10 10 - Smalec wytapiany lub inaczej wyekstrahowany, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
-
Kod CN: 5212 24 10 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszane głównie lub wyłącznie z lnem, o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 5111 90 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy zgrzebnej wełny lub zgrzebnej cienkiej sierści zwierzęcej i > 10% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu (z wył. zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi ciągłymi lub odcinkowymi)
-
Kod CN: 2009 79 30 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości > 18 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2009 50 90 - Sok pomidorowy, o zawartości suchego ekstraktu < 7% masy, niesfermentowany (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)