9031 80 80 Przyrządy i urządzenia do kontroli lub pomiaru, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w dziale 90 (z wył. optycznych i do pomiaru lub kontroli wielkości geometrycznych )
Kod CN 9031 80 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.51.66.0 - Instrumenty, przyrządy i aparatura pomiarowe i kontrolne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3212 10 00 - Folie do wytłoczeń w rodzaju stosowanych do drukowania, np. na okładkach książek lub wstążkach ze skóry wyprawionej do kapeluszy
-
Kod CN: DZIAŁ 37 - MATERIAŁY FOTOGRAFICZNE LUB KINEMATOGRAFICZNE
-
Kod CN: 3502 20 99 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierające w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, zdatna do konsumpcji przez ludzi (z wył. suszonej [np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku])
-
Kod CN: 0304 88 90 - Filety z rajowatych (Rajidae), zamrożone
-
Kod CN: 0302 29 80 - Płastugi "Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae" (z wył. halibuta niebieskiego, halibuta białego i halibuta pacyficznego, gładzicy, soli, smuklicy, turbota i skarpa (Psetta maxima)), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8402 19 10 - Kotły płomiennorurowe (z wył. kotłów centralnego ogrzewania do gorącej wody, mogących również wytwarzać parę o niskim ciśnieniu)
-
Kod CN: 9028 30 19 - Liczniki energii elektrycznej, do prądu zmiennego, wielofazowe, włącznie z licznikami wzorcowymi do nich
-
Kod CN: 0306 35 90 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8716 39 30 - Naczepy, do przewozu towarów, nowe (z wył. do celów rolniczych, samozaładowczych lub samowyładowczych i przyczep-cystern i naczep-cystern i specjalnie przeznaczonych do przewozu substancji promieniotwórczych o wysokiej aktywności [Euratom])
-
Kod CN: 0406 30 39 - Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, o zawartości tłuszczu <= 36% masy i o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 48% masy (z wył. mieszaniny sera przetworzonego otrzymanej z serów Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać ser Glarus, znany jako Schabziger, pakowanej do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy)