9102 12 00 Zegarki naręczne, zasilane elektrycznie, nawet ze stoperem, wyłącznie ze wskaźnikiem optoelektronicznym (z wył. Z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym)
Kod CN 9102 12 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.52.12.0 - Pozostałe zegarki naręczne, zegarki kieszonkowe i podobne, włączając stopery
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7505 22 00 - Druty ze stopów niklu (z wył. wyrobów izolowanych elektrycznie)
-
Kod CN: 8716 90 30 - Karoserie przyczep i naczep oraz pozostałych pojazdów bez napędu mechanicznego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5502 10 00 - Kabel z włókna octanowego, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55
-
Kod CN: 1604 13 - Sardynki, sardynele i brislingi lub szproty, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 8104 - Magnez i artykuły z magnezu, gdzie indziej niesklasyfikowane; odpady i złom magnezu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających magnez)
-
Kod CN: 7223 00 11 - Drut ze stali nierdzewnej, w zwojach, zawierający >= 28%, ale =< 31% masy niklu oraz >= 20%, ale =< 22 % masy chromu (z wył. sztab i prętów)
-
Kod CN: 2009 11 19 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 7318 16 60 - Nakrętki samozabezpieczające, z żeliwa lub ze stali innej niż nierdzewna
-
Kod CN: 0206 29 99 - Podroby jadalne z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych, ozorów, wątroby, przepony grubej i przepony cienkiej), zamrożone
-
Kod CN: 0811 90 39 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)