9202 10 10 Skrzypce
Kod CN 9202 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 32.20.12.0 - Pozostałe strunowe instrumenty muzyczne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2710 19 62 - Oleje opałowe otrzymane z minerałów bitumicznych, o zawartości siarki <= 0,1% masy (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych i do przeprowadzania procesu specyficznego, i zawierających biodiesel)
-
Kod CN: 7505 11 00 - Sztaby, pręty i kształtowniki, z niklu niestopowego, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. wyrobów izolowanych elektrycznie)
-
Kod CN: 0305 69 10 - Ryby z gatunku Boreogadus saida, solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN: 4112 00 00 - Skóra wyprawiona przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, włączając skórę pergaminowaną, owcza lub jagnięca, bez wełny, nawet dwojona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 0808 10 10 - Jabłka na cydr (cidr), luzem, od dnia 16 września do dnia 15 grudnia, świeże
-
Kod CN: 8419 50 - Wymienniki ciepła (z wył. stosowanych z kotłami)
-
Kod CN: 8540 - Lampy elektronowe z termokatodą, o zimnej katodzie lub z fotokatodą (na przykład elektronowe lampy próżniowe, wyladowcze lub gazowane, rtęciowe lampy prostownicze, lampy elektronopromieniowe, telewizyjne lampy analizujące); ich części
-
Kod CN: 8481 80 59 - Zawory do sterowania procesami (z wył. regulatorów temperatury, zaworów redukcyjnych, zaworów do sterowania olejowo-hydraulicznymi lub pneumatycznymi układami przenoszenia napędu, zaworów zwrotnych, zaworów bezpieczeństwa lub zaworów nadmiarowych, kranów, kurków i zaworów do zlewozmywaków, umywalek, bidetów, płuczek ustępowych, wanien łazienkowych i podobnych urządzeń i zaworów do grzejników centralnego ogrzewania)
-
Kod CN: 8425 19 00 - Wielokrążki i wciągniki, nie napędzane silnikiem elektrycznym (inne niż wyciągi pochyłe lub wyciągi, w rodzaju stosowanych do podnoszenia pojazdów)
-
Kod CN: 2007 99 97 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o zawartości cukru > 13% masy, przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10, i z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia, i z owoców cytrusowych)